Skip to main content

ZwemSupport

Stichting ZwemSupport steunt de zwemsport in Kaag en Braassem!

In ZwemSupport bundelen ondernemers uit de regio sinds 2008 hun krachten om Z&PC Alkemade te ondersteunen bij zijn activiteiten. Het doel van de stichting is het bieden van continuïteit aan de ontwikkeling en beoefening van de zwemsport in onze gemeenschap. Zo biedt ZwemSupport financiële ondersteuning aan Z&PC Alkemade bij het organiseren van evenementen en activiteiten, maar draagt ook bij aan de herkenbaarheid van de vereniging.

ZwemSupport is trots op haar vele sponsors, wier logo’s te bewonderen zijn op het sponsordoek in De Tweesprong. Extra blij zijn wij met de bijdragen van onze Hoofdsponsors: Brug Bouwbedrijf, Elstgeest Young Plants, VDK Producties, J. de Groot Elektrotechniek & Beveiliging, The Dutch Wave en ‘t Kabel Opslag. Hun logo’s prijken op de clubshirts van Z&PC Alkemade.

Z&PC Alkemade in het kort

Sinds 1971 zijn de zwemmers en waterpoloërs van Z&PC Alkemade te vinden in De Tweesprong. Alkemade is een bruisende, diverse vereniging voor jong en oud. De jongste leden zijn de Sterzwemmers, die na het behalen van de zwemdiploma’s wekelijks allerlei verschillende zwemsporten uitproberen. Voor zwemsport in competitieverband kun je bij Z&PC Alkemade terecht voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Maar ook recreatieve zwemmers zijn een vaste waarde. Iedereen die het lekker vindt om te zwemmen kan dus op zijn of haar eigen niveau bij ons sporten. De vereniging kan rekenen op de steun van vele vrijwilligers en heeft in de loop van haar bestaan zelfs meerdere topsporters voortgebracht.

Ook bijdragen?

Draagt u ook graag een steentje bij aan de zwemsport in onze gemeenschap? Voor een beperkt bedrag kunt u lid worden van Stichting ZwemSupport.

Neem voor meer informatie contact op met Bob van Egmond, via 06-20932096 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoofdsponsoren