Skip to main content

Organisatie

Bestuur

Voorzitter Jack Geerlings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Bernard Klein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Conny Zwetsloot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Nathalie van Zwol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Portefeuille WPC Jacqueline van der Meer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Portefeuille Zwemcommissie Hendrike van der Kamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie Ris Dobbe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kledinguitgifte Monique van Tol
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwemcommissie

Voorzitter Hendrike van der Kamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdadministratie Monique van Tol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator trimzwemmen Andries Hogetoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator sterzwemmen Margriet Lautenbach Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waterpolocommissie

Voorzitter / secretaris Jacqueline van der Meer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator senioren Robin Lauwers  
Coördinator jeugd Lois Klein / Nadieh van der Heijden  
Coördinator scheidsrechters en juryleden Robin Lauwers / Nadieh van der Heijden  

Evenementencomissie

Commissielid Jenna Klein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissielid Andrea Daudeij  
Commissielid Ris Dobbe  
Commissielid Monique van Tol  
Commissielid Maureen Stockmann
Commissielid Jacqueline van der Meer  
Commissielid Richard Turk