Skip to main content

Clubkleding

Z&PC Alkemade wordt door Stichting ZwemSupport financieel ondersteund bij het organiseren van evenementen en activiteiten. ZwemSupport draagt ook bij aan de herkenbaarheid van de vereniging. De logo’s van alle sponsoren in ZwemSupport zijn te bewonderen op het sponsordoek in De Tweesprong. De logo’s van de hoofdsponsoren prijken ook op de clubshirts. Onze hoofdsponsoren zijn Brug Bouwbedrijf, Elstgeest Young Plants, VDK Producties, J. de Groot Elektrotechniek & Beveiliging, The Dutch Wave en ‘t Kabel Opslag.

Kledingset voor wedstrijdleden

Als je aan wedstrijden gaat meedoen, bij waterpolo of wedstrijdzwemmen, word je een kledingset aangeboden: een polo, short en tas. Dit geldt ook voor coaches, trainers, bestuursleden, officials, waarnemers en ereleden.

Zwemkleding

Zwemkleding is persoonlijk, en wordt niet kosteloos ter beschikking gesteld. Bij MTB Sports is zwemkleding van Z&PC Alkemade beschikbaar. Je kunt diverse badpakken en zwembroeken bestellen via deze link. Waterpolocaps worden ter beschikking gesteld door ZwemSupport.

Wij zijn trots op ons blauw!

Het is verplicht om de clubkleding te dragen bij wedstrijden, clubevenementen, en overige gemeenschappelijke optredens. Ook als je als official, trainer, coach of vrijwilliger actief bent, verwachten we je in je clubkleding.

Goed om te weten

De polo en short worden kosteloos aangeboden. Voor de tas is een eigen bijdrage van toepassing: €10 voor een kleine tas en €20 voor een grote tas. Deze eigen bijdrage dient bij ontvangst van de kleding te worden betaald en wordt niet geretourneerd.

Als je een (onderdeel van) het kledingpakket kwijt bent of een van de items is kapot (tenzij door een fabricagefout), dan kan je een vervangend onderdeel kopen tegen kostprijs.

Kinderen die in de groei zijn, kunnen kleding die te klein wordt kosteloos omruilen voor een grotere maat. Let op: de kleding moet wel schoon en heel zijn.

Bij beëindiging van het lidmaatschap, of als de kleding vervangen wordt, dient de kleding direct en in goede staat bij de vereniging te worden ingeleverd.

Contactpersoon

Monique van Tol is contactpersoon voor de kleding. Monique is in het zwembad aanwezig tijdens de trainingsuren van de wedstrijdzwemmers op maandag en woensdag, en is bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..