Skip to main content

Het Veens kampioenschap: 'Je mooiste Keerpunt 2023'

Op 11 mei was het niet zomaar een dag, het was de dag waarop deelnemers van de wedstrijd "Je mooiste keerpunt" hun kunsten konden laten zien. Deze wedstrijd was geen gewone wedstrijd, het ging hier namelijk om het mooiste keerpunt dat een zwemmer kon maken. En dat was niet zomaar iets!

Maandenlang hadden de deelnemers zich voorbereid op deze dag. Ze hadden hun techniek geperfectioneerd, hun uithoudingsvermogen verbeterd en zich mentaal voorbereid op de grote dag. En nu was het eindelijk zo ver, de finale van de wedstrijd.

De spanning was voelbaar in het zwembad toen de deelnemers hun keerpunten maakten. De jury, oftewel Peter de Jeu, had het er moeilijk mee. Alle keerpunten waren namelijk even mooi! Na kort beraad waren de winnaars bekend en werden de prijzen uitgereikt.

Het was een geweldige dag voor alle deelnemers en toeschouwers. Het bewees maar weer eens dat een keerpunt niet zomaar een keerpunt is. Het kan het verschil maken tussen winst en verlies, maar ook tussen het behalen van persoonlijke doelen en teleurstelling. En voor sommige deelnemers was dit keerpunt het mooiste keerpunt van hun leven!

Keerpunt kampioenschap prijs